KALINA industries s.r.o.

Historie naší rodinné firmy sahá až do roku 1990, kdy ve Zlíně začal podnikat Jan Kalina. Dnes v jeho díle pokračují dcera s manželem a vnukem. Díky těmto zkušenostem, tradici a zodpovědnému přístupu dodáváme výrobky zákazníkům do Česka i Evropské unie. Neustále sledujeme aktuální trendy a pro výrobu našich produktů používáme nejmodernější technologie. Jako vystavovatelé se dlouhodobě účastníme oborových veletrhů, např. v Brně, ve Stuttgartu a v Essenu. 

RoDina Řezníčkova

1990

Jan Kalina (1939–2018) začal podnikat v oboru automobilového těsnění a kovotlačitelství. Rodinná firma brzy vtáhla i zetě Jaroslava Řezníčka.

První výrobní prostory byly v garáži a sklepě rodinného domu ve Zlíně-Prštném.

1993

Stěhujeme se do nově postaveného sídla v Prštném. Ve firmě od roku 1999 zavádíme systém řízení jakosti podle normy ISO 9001. V tomto roce vznikla i pobočka v Táboře pro zastoupení firmy v Čechách. Její aktivní působení vede v roce 2005 k výstavbě nového prodejního skladu.

2008


Firmě nedostačují výrobní prostory. Situaci řešíme výstavbou nové výrobní haly v průmyslové zóně Zlín-Příluky. Podnikání z fyzické osoby „Jan Kalina – výroba těsnění“ se transformuje na „KALINA industries s.r.o.“

 

2016

Výrobní možnosti lisovny výrazně posílil nově pořízený lis Bruderer 80t. Expresní výrobu zrychlil i nový laser značky Trumpf.
Další růst firmy je umožněn stavbou haly pro lisovnu a sklad materiálů.


 

Zakládáme si na

rychlosti

Široký sortiment vstupních materiálů přímo na skladě a nejmodernější výrobní technologie umožňují výrobu i na počkání. 

kvalitě

Kvalitní materiály, optimální technologie a řízení kvality výrobního procesu ISO 9001 zaručují kvalitní výrobu.

ceně

Díky bohatým zkušenostem a nejmodernějšímu vybavení lze navrhnout optimální způsob výroby s ohledem na konečnou cenu a výrobní dávky.

spolehlivosti

Téměř 30 let existence firmy a řada dlouhodobých zákazníků potvrzuje solidnost služeb i výrobků.

Pokud máte
cokoli na
ozvěte se nám