Úvod - Lisovna kovů s nástrojárnou

Lisovna kovů s nástrojárnou

Lisovna kovů s nástrojárnou

Modernizované technické vybavení lisovny i nástrojárny umožňuje v krátkém čase vyrobit malé i velké série kovových lisovaných prvků. Lisovna obsahuje rychloběžné i excentrické lisy s tonáží 5–250 tun vhodné pro lisování plechů za studena. Vlastní nástrojárna umožňuje zhotovovat nástroje podle přání zákazníka. Chod těchto pracovišť mají na starosti vedoucí s dvěma desítkami let zkušeností.

U tvorby nabídek si zakládáme na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi. Po telefonické, e-mailové nebo osobní domluvě vytvoříme cenovou kalkulaci zahrnující veškeré informace o ceně. Co nejrychlejší zařazení do výroby zajišťuje používání informačních systémů pro organizaci práce. Pro kontrolu výrobků využíváme programovatelný přistroj VERTEX 311 HM. Umožňuje provádět přesné měření za velice krátkou dobu. Každá zakázka má vlastní čárový kód umožňující dohledat veškeré informace o produktu. Zároveň umožňuje snadno zopakovat výrobní proces na základě dat uložených na serveru.

Kvalita je zajištěna vysokými výrobními standardy a kompetencí obslužného personálu. Dále plníme požadavky automobilového průmyslu, včetně jeho požadavků na měření a kontrolu. KALINA industries je certifikována podle normy ISO 9001. Na základě požadavků zákazníka plníme vybrané standardy IATF 16949 a VDA.

Potřebujete
něco vylisovat,
nebo vyřezat?
Ozvěte se nám.

Další produkty

Automobilová
a průmyslová
těsnění
Lisované
a vyřezávané kovové
díly
Vyřezávané
a vysekávané
díly